Sim only

Sim only vergelijken

Sim only vergelijken

Steeds meer mensen kiezen ervoor een sim only abonnement af te sluiten. Omdat de vraag naar sim only abonnementen groter en groter wordt, bieden steeds meer providers deze abonnementen aan. Enkele jaren geleden had je niet zo veel keuze als je een sim only abonnement wilde afsluiten. Tegenwoordig is dit wel anders. Er zijn zo veel sim only providers actief in ons land, dat het zelfs lastig kan worden om het beste en het goedkoopste sim only abonnement te vinden.

Wil jij een sim only abonnement afsluiten? Neem dan niet het eerste abonnement dat je tegenkomt, maar steek wat tijd in sim only vergelijken. Gebruik je onze online vergelijker, dan vind je het sim only abonnement dat het beste bij jou past en bovendien de laagste prijs heeft.

Wat is sim only?

Een sim only abonnement is een telefoonabonnement zonder toestel. Sluit je een sim only abonnement af, dan krijg je alleen een simkaart. Deze simkaart doe je in je telefoon. Nu kun je bellen, sms’en en eventueel internetten, met de belminuten, sms’jes en MB’s in de bundel die je hebt gekocht bij de sim only provider.

Het verschil tussen een sim only abonnement en een standaard telefoonabonnement, is dat je geen nieuwe telefoon krijgt. Sluit je een standaard telefoonabonnement af, dan is dit wel het geval. Veel mensen denken dat je deze telefoon gratis krijgt bij het abonnement dat je afsluit. Dit is echter niet het geval. Voor de telefoon die je krijgt, betaal je altijd geld. De kosten van het toestel worden bij de maandelijkse kosten van het telefoonabonnement opgeteld. Sluit je een sim only abonnement af, dan betaal je deze kosten niet. Daarom is dit abonnement beduidend goedkoper dan een telefoonabonnement met toestel.

De voordelen van een sim only abonnement

Het belangrijkste voordeel van een sim only abonnement is het feit dat dit abonnement veel voordeliger is dan een abonnement met nieuw toestel. Sluit je een sim only abonnement af, dan bespaar je met gemak enkele tientallen euro’s per maand. Dit betekent dat je jaarlijks honderden euro’s goedkoper uit bent, simpelweg door een sim only abonnement af te sluiten.

Daar komt nog bij dat je geen nieuwe telefoon hoeft te gebruiken als je een sim only abonnement afsluit. Vind je jouw huidige telefoon eigenlijk wel prima? Dan is het zonde om veel geld te betalen voor een abonnement met nieuw toestel. Neem een sim only abonnement en je kunt je huidige telefoon gewoon blijven gebruiken, tot het toestel écht kapot is of je om een andere reden toe bent aan een upgrade.

Tot slot zijn veel sim only abonnementen maandelijks opzegbaar. Heb je jouw sim only abonnement niet meer nodig? Dan kun je deze direct opzeggen. Een maand later staat het abonnement niet meer op je naam en worden de kosten van het abonnement niet meer afgeschreven. Heb je een abonnement met toestel, dan is maandelijks opzeggen doorgaans niet mogelijk. In dit geval zit je minimaal één of zelfs twee jaar aan het abonnement vast.

Sim only vergelijken

Zoals al eerder vermeld, zijn er steeds meer providers die sim only abonnementen aanbieden. Door het grote aanbod sim only abonnementen, kan het lastig zijn om een abonnement te vinden dat écht bij jou past. Bovendien is het moeilijker om het goedkoopste abonnement te vinden.

Wil jij het beste en het goedkoopste sim only abonnement afsluiten? Dan raden wij je aan sim only abonnementen van diverse providers met elkaar te vergelijken. Doe dit niet op eigen houtje, maar eenvoudig en snel met onze online vergelijker. Deze tool zet alle sim only abonnementen voor je op een rijtje en maakt het een stuk gemakkelijker het juiste abonnement te vinden.

Waarom sim only vergelijken?

Door sim only abonnementen met elkaar te vergelijken, vind je het abonnement dat het beste bij jou past. Bovendien voorkom je dat je een te duur abonnement afsluit. Leg je de prijzen van diverse sim only abonnementen naast elkaar, dan vind je namelijk het goedkoopste sim only abonnement. Sim only abonnementen zijn standaard al goedkoper dan telefoonabonnementen met nieuw toestel, maar met het goedkoopste sim only abonnement kun je nog meer geld besparen.

Hoe werkt het?

Het vergelijken van sim only abonnementen werkt erg gemakkelijk. Dit doe je namelijk eenvoudig en snel met onze online vergelijker. Voor je sim only abonnementen met elkaar kunt vergelijken, geef je aan wat voor soort abonnement je af wil sluiten. Geef bijvoorbeeld aan hoeveel belminuten je nodig hebt, hoeveel sms’jes je maandelijks wil versturen en hoeveel internet je wil gebruiken op je telefoon. Wil je bijvoorbeeld onbeperkt mobiel internet dan kun je dit instellen in de vergelijker. En wil je een abonnement met een bepaalde contractduur, bijvoorbeeld van 1 jaar? Dan kun je dit ook aangeven.

Als je al je eisen in hebt gevuld, gaat onze online vergelijker op zoek naar abonnementen die bij jou passen. Deze worden in een handig overzicht onder elkaar gezet. Nu kun je de abonnementen gemakkelijk met elkaar vergelijken. Voor je het weet, heb je het beste en het goedkoopste sim only abonnement gevonden. Dit abonnement kun je direct afsluiten.