Sim only

Telefoon abonnement vergelijken

Nieuw telefoon abonnement afsluiten of verlengen? Gaan dan eerst  telefoon abonnement vergelijken. Op deze manier vind je niet alleen het abonnement dat het beste bij jou past, maar vind je bovendien het goedkoopste telefoon abonnement. Sluit je het goedkoopste telefoon abonnement af, dan bespaar je met gemak tientallen euro’s per jaar. En dit terwijl je toch een telefoon abonnement hebt dat uitstekend bij jou past.

Wil jij geld besparen door de abonnementen van diverse providers naast elkaar te leggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een gebruiksvriendelijke tool ontwikkeld om het vergelijken van telefoon abonnementen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze online vergelijker heb je in een mum van tijd het beste en het goedkoopste telefoon abonnement gevonden.

Met toestel of sim only

We onderscheiden twee soorten telefoon abonnementen. De eerste variant is het abonnement met toestel. Als je dit abonnement afsluit, krijg je naast belminuten, sms’jes en MB’s ook een nieuwe telefoon om deze belminuten, deze sms’jes en dit mobiele internet te gebruiken. Wel moet je wat extra geld betalen voor deze telefoon. De kosten van de telefoon worden in de maandelijkse kosten van het abonnement verrekend. Een voordeel van dit abonnement, is dat je hier een nieuw toestel bij krijgt. De kosten van dit toestel hoef je niet in één keer te betalen, maar betaal je maandelijks. Dit maakt de aanschaf van een nieuwe smartphone toegankelijker, ook voor mensen met een klein budget.

De tweede variant van het telefoon abonnement is het sim only abonnement. Sluit je dit abonnement af, dan krijg je enkel de belminuten, sms’jes en MB’s die je iedere maand betaalt. Je krijgt geen nieuwe telefoon, maar gebruikt de minuten, sms’jes en MB’s op je huidige telefoon. En wil je toch een nieuwe telefoon? Dan kun je deze los kopen, om je sim only abonnement vervolgens op je nieuwe toestel te gebruiken.

Met het sim only abonnement kun je veel geld besparen. Dit komt omdat je geen geld hoeft te betalen voor een nieuwe telefoon. Je betaalt alleen voor de belminuten, sms’jes en MB’s die je gebruikt en hierdoor ben je goedkoper uit. Wil je echter toch een nieuwe telefoon? Dan moet je dit toestel los kopen. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Als je een nieuwe telefoon wil aanschaffen, is het abonnement met toestel mogelijk interessanter.

Een groot aanbod telefoon abonnementen

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. Omdat bijna iedereen een smartphone heeft, is de vraag naar abonnementen voor deze telefoons erg hoog. Door de grotere vraag, komen er meer en meer telecomproviders op de markt. Zij proberen consumenten allemaal te verleiden een telefoon abonnement af te sluiten. Niet alleen met goede voorwaarden en lage prijzen, maar ook met allerlei interessante aanbiedingen.

Wil je een nieuw telefoon abonnement afsluiten? Dan kan het nog lastig zijn om het perfecte abonnement te vinden. Niet omdat er te weinig telefoon abonnementen zijn, maar juist omdat het aanbod ontzettend groot is. Gelukkig kan onze online vergelijker je helpen het perfecte abonnement te vinden.

Belminuten, sms’jes en MB’s

Voor je op zoek gaat naar het perfecte telefoon abonnement, moet je voor jezelf bepalen hoe dit abonnement eruit ziet. Hoeveel belminuten heb je iedere maand nodig? Sms je nog? Zo ja, hoeveel sms’jes heb je nodig? En wil je internetten op je telefoon? Dan moet je ook bepalen hoeveel MB’s je nodig hebt om met je mobiele telefoon te kunnen internetten.

Er zijn telefoon abonnementen met 100 belminuten en sms’jes, maar ook met een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes. Daarnaast zijn er abonnementen met 100 MB aan mobiel internet, maar ook met 2000 MB, 5000 MB of zelfs onbeperkt mobiel internet. Bepaal voor jezelf hoe jouw perfecte abonnement eruit ziet voor je abonnementen met elkaar gaat vergelijken. Dit maakt jouw zoektocht naar het beste abonnement een stuk gemakkelijker.

Contractduur

Bij het online vergelijken van telefoon abonnementen kun je niet alleen aangeven hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je af wil nemen, maar ook hoe lang de contractduur van jouw abonnement moet zijn. Hoe lang wil je aan jouw nieuwe telefoon abonnement vast zitten? Met een abonnement van twee jaar ben je minder flexibel, maar zijn je maandelijkse kosten wel iets lager. Een abonnement van een jaar is flexibeler, maar wel iets duurder. En ben je bereid wat meer geld te betalen voor jouw telefoon abonnement, zodat je op en top flexibel bent? Dan neem je een abonnement dat je maandelijks op kunt zeggen.

Telefoon abonnement vergelijken

Als je weet hoe jouw perfecte telefoon abonnement eruit ziet, kun je dit aan onze online vergelijker doorgeven. Onze vergelijker gaat nu direct op zoek naar telefoon abonnementen die bij jou passen. Deze abonnementen worden in een duidelijk overzicht onder elkaar weergegeven. Je kunt de abonnementen nu eenvoudig met elkaar vergelijken. Voor je het weet, heb je het beste en het goedkoopste telefoon abonnement gevonden.

Het beste en het goedkoopste abonnement kun je direct afsluiten. Dit doe je door op het betreffende abonnement te klikken en je gegevens achter te laten. Je nieuwe provider verwerkt je aanvraag zo snel mogelijk. Als het afsluiten van het nieuwe abonnement gelukt is, krijg je hier van je nieuwe provider bericht over. Nu kun je jouw nieuwe telefoon abonnement al op de korte termijn gebruiken.