Handige gadgets voor thuis vergelijken

Even relaxen na een lange werkdag en energie bijtanken doe je ’s avonds op de bank. Een televisieprogramma kijken, een boek lezen of gamen; zo kun je op een goede manier bijkomen na een dag inspannend werk te hebben verricht. Er zijn een aantal gadgets die kunnen zorgen voor een nóg relaxtere avond. We hebben er een aantal op een rijtje gezet, vergelijk ze met elkaar om het beste product voor jou te kiezen.

Technische snufjes

Er bestaan veel technische hulpmiddelen om ons leven een stukje makkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een keyfinder. Ideaal voor iemand die regelmatig zijn sleutels verliest. Met een keyfinder heb je binnen no-time je sleutelbos weer gevonden. Een keyfinder kun je ook eenvoudig aan je handtas of rugtas doen, als je een échte sloddervos bent… Over opruimen gesproken; met een kabelorganizer is het mogelijk om alle kabels bij je computer of televisie netjes op te ruimen. Zo heb je nooit meer last van slingerende kabels rondom je TV-meubel of bureau. Een schoon en opgeruimd bureau zorgt immers voor een fris hoofd, waardoor je betere prestaties kunt leveren.

Gereedschap biedt uitkomst

Behalve elektronische gadgets kan ook de gereedschapskist uitkomst bieden. Er zijn diverse multitools die in én rondom huis goed van pas komen. Een voorbeeld; een multitool met eens schaartje, tangetje, nagelknipper, flesopener en mesje in één. Erg praktisch om bij je te hebben, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens een eenvoudige reparatie. Ook zakmessen hebben vaak een multifunctionele uitstraling. Om een paar voorbeelden te noemen; verschillende mesjes, een kurkentrekker, een pincet en een schaartje.

Nooit meer zonder power

Als je veel gebruik maakt van elektrische apparaten, kunnen deze wel eens leeg raken. Vooral de batterij van een mobiele telefoon is om de haverklap leeg, waardoor je deze moet opladen. Om deze ‘stress’ te voorkomen, kun je gebruikmaken van powerbanks. Ben je eigenaar of directeur van een bedrijf, laat dan powerbanks bedrukken voor je werknemers en voorzie ze van een persoonlijke boodschap of het bedrijfslogo. Tijdens het opladen zijn jouw relaties of werknemers je enorm dankbaar, je bent immers de redder in nood op het moment dat een telefoon leeg dreigt te gaan.

Muzikale ondersteuning

Je hebt gadgets die ervoor zorgen dat bepaalde taken of werkzaamheden makkelijker, sneller of efficiënter verlopen, zoals een koelkastcamera, robotstofzuigers en zelfs dweilstofzuigers – maar er bestaan ook items die een positieve invloed hebben op de sfeer in huis en daardoor ook op onze gemoedstoestand. Lampen die je met één druk op de knop kunt bedienen en een luidspeaker die je stem herkent zijn enkele voorbeelden daarvan. De HomePod speelt in op jouw stem en dus op jouw muzieksmaak. Speakers bedrukken is een slim idee als je een luxe, maar toch effectief cadeau wil geven aan jouw medewerkers, collega’s of familieleden. Zet de handigste gadgets op een rijtje, vergelijk ze met elkaar en profiteer van de voordelen!